Yoga Voorjaarsweekend Terschelling (22 - 24 februari 2019)

Een geheel verzorgd yogaweekend met hartverwarmende yoga en meditatie, strandwandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een ontspannen weekend om frisse energie op te doen en te genieten van de natuur van het prachtige eiland Terschelling. Yoga met aandacht voor beweging, houding, ademhaling en meditatie: voor kracht, balans en vitaliteit.

Accommodatie

Het verblijf is in de Volkshogeschool TerschellingEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling Hoorn. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt in het bos. In dit gebouw bevindt zich een ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte.

Locatie

De accommodatie is gelegen temidden van een uniek bos- en duinlandschap te Terschelling-Hoorn en gelegen op een fietsafstand van circa een half uur vanaf de veerboot en op 5 minuten fietsen van het Noordzeestrand. Het landschap is inspirerend en zeer gevariëerd. Het gebied grenst aan de Boschplaat, een Europees natuurreservaat van twaalf kilometer lang tot aan het oostelijke eindpunt van Terschelling.

Programma
Het yogaweekend begint vrijdag vanaf 17.30 uur en eindigt zondag om ca. 15.00 uur. Op vrijdag is er vanaf 17.30 uur ontvangst en aansluitend om 18.00 uur diner en yoga. Voor het programma en praktische informatie klik hier.

De yoga wordt gegeven door Peter van der Burg van Yogaterschelling samen met een gastdocent(e). Het weekend om volop te genieten en de ruimte om te kiezen. Diverse vormen van yoga variërend van dynamische tot meer meditatieve yoga en een workshop yogamassage. De vrijheid om aan een onderdeel van het programma deel te nemen of iets anders te doen. Zo is er voor de liefhebber (dagelijks) om 7.00 uur (kundalini) yoga met meditatie en om 8.15 uur Hatha yoga (stijl: Anusara).

Om 11 uur kan je op zaterdag meegaan voor een bos-strandwandeling en om 16.00 uur is er een ontspannende yogasessie. Na het diner is er in de flow van de avond een speciaal avondprogramma met bijvoorbeeld muziek, dans, beweging en/of yoga(massage).

Op zondagmorgen is er na de yoga en het ontbijt om 11 uur een fiets wandeltocht naar het Europees natuurreservaat De Boschplaat met lunch box op locatie en om 14.30 uur een afsluiting.

De Yoga
Met hartverwarmende yoga in een mooie lichte yogazaal. Hatha yoga voor balans, vitaliteit, kracht, ontspanning, algehele conditie en om intens van te genieten.

Peter van der Burg (45 jaar) internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt samen met een yoga gastdocent(e) met veel plezier yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe. Hij organiseert ook het Yoga Festival op Terschelling dat een uniek evenement en voor velen een begrip is. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent gevolgd en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Anusara yoga, Hatha yoga, Kundalini yoga, Kriya yoga, Iyengar yoga, Ashtanga-Vinyasa yoga en meditatie.

Yoga en meditatie om je te verbinden met je natuur, datgene wat je beweegt en daarvan intens te genieten. De yoga is toegankelijk voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen. Aan een yogaweekend doen gemiddeld ca. 16 deelnemers mee.

Datum, prijs en inclusief.

Yoga Voorjaarsweekend Terschelling van 22-24 februari 2019. De prijs ervan is € 275,-- p.p. en op basis van een mooie tweepersoonskamer voorzien van een douche en wc. Eenpersoonskamer uitsluitend op aanvraag en hiervoor geldt een toeslag van 16 euro per nacht. 

Het weekend is inclusief:
- Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
- Deelname aan het volledige workshopprogramma (6 yogalessen en een workshop yoga massage).
- Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en diner op vegetarische basis.
- Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
- Beddengoed en handdoeken
- Gebruik van materiaal zoals yogamatten en meditatiekussens
- Huurfiets en bagagevervoer op het eiland
- Toeristenbelasting

 

Voor aanmelden klik hier en voor de pdf bijlage met alle informatie over dit weekend klik hier.

Over Ons

YogaTerschelling biedt geheel verzorgde yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe aan. Met verblijf in een sfeervolle (hotel)accommodatie, sportieve yoga, ontspannende wandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een inspirerend en ontspannen weekend voor balans en vitaliteit. Intens genieten van zon, zee, strand, yoga, meditatie, massage en wellness.

Contact

Yogaterschelling
Oosterend 17c
8897 HW Oosterend Terschelling

Telefoon: 06-19.419.538

info@yogaterschelling.nl
www.yogaterschelling.nl
www.yogafestival.info
www.yogafestival.eu

Rek.nr : (IBAN) NL63 INGB 0007 3377 12
KvK nr: 32085191
BTW nr: NL181764179B02

Contactformulier

Name:

Email:

Message: