Yoga Kerst vakantie 

De Yoga Kerstvakantie van  26 t/m 29 december 2018 met hartverwarmende yoga en meditatie met uitstekend verzorgd verblijf in een sfeervolle omgeving en in de mooie accommodatie van de Volkshogeschool op Terschelling. Een extra lang yogaweekend om intens te genieten van onze warmte, het strand, de zee, het licht en de natuur. Een ontspannen weekend met hartverwarmende yoga, prachtige wandelingen, heerlijk vegetarisch eten, enthousiaste mensen en een speciaal programma om Tweede Kerstdag te vieren. Van harte welkom! 

Accommodatie
Het verblijf is in de Volkshogeschool Terschelling. Een uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling Hoorn. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. In dit gebouw bevindt zich een ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte.

Programma

Het programma begint op 26 december vanaf 16.00 met ontvangst en aansluitend een yogacirkel en hatha yoga. Om 18.30 is er een diner in Cafe restaurant de Reis te Terschelling-Hoorn. Alle maaltijden zijn inbegrepen in de prijs van deze vakantie met uitzondering van dit diner/avondeten naar keuze op Tweede Kerstdag. Deze vakantie eindigt op 29 december om ca. 15.00 uur. Voor het uitgebreide programma en (reis) informatie klik hier. 

De yoga wordt gegeven door Peter van der Burg van Yogaterschelling tezamen met Indra Bose en Eddy Binnekamp. Een weekend om je hart te volgen. Zo is er de gelegenheid om diverse vormen van yoga te doen en mee te doen aan een workshop yogamassage.

Voor de liefhebber dagelijks om 7 uur meditatieve yoga en om 8.15 uur Hatha yoga (stijl: Anusara). Na het ontbijt is er om 11 uur een bos-strandwandeling en om 16.30 uur een ontspannende Yin yogasessie. Na het diner is er in de flow van de avond een speciaal programma. Op de vertrekdag is er om 14.15 uur een afsluiting in de accommodatie.

De yogavakantie om te genieten van onze warmte, de natuur en de dagen rond Kerst op een heel speciale manier te vieren. 

De Yoga

Met hartverwarmende yoga in een mooie ronde lichte yogazaal met rondom uitzicht op de dennebossen. Yoga voor  balans, algehele conditie, ontspanning, kracht, vitaliteit en om intens van te genieten. Peter van der Burg (45 jaar) internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt deze yogavakantie samen met Indra Bose. Peter heeft diverse opleidingen tot yogadocent gevolgd en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Anusara yoga, Hatha yoga, Kundalini yoga, Iyengar yoga, Ashtanga-Vinyasa yoga en meditatie. Indra heeft jaren Hatha yoga en Yin yoga gestudeerd. Hun inspiratie is om (yoga) ervaringen te delen.

Yoga en meditatie om je te verbinden met je natuur, datgene wat je beweegt en daarvan te genieten. De yoga is toegankelijk en inspirerend voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen. Voor zowel voor beginners als gevorderden is er genoeg te ontdekken en te beleven. Aan deze yogavakantie doen gemiddeld 18 deelnemers mee.

Locatie
De accommodatie is gelegen temidden van een uniek bos- en duinlandschap te Terschelling-Hoorn en gelegen op een fietsafstand van circa 30 minuten vanaf de veerdienst en op 5 minuten fietsen van het Noordzeestrand. Het landschap is inspirerend en zeer gevariëerd. Het gebied grenst aan de Boschplaat, het Europees natuurreservaat op Terschelling.

Datum, prijs en inclusief
Yoga Kerstvakantie Terschelling van 26 tot en met 29 december 2018. De prijs ervan is € 375,-- p.p. en op basis van een mooie tweepersoonskamer voorzien van een douche en wc. 

Het verblijf is inclusief:
- Drie overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
- Deelname aan het volledige workshopprogramma.
- Drie keer ontbijt en lunch(pakket)
- Twee keer diner op vegetarische basis.
- Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
- Beddengoed en handdoeken
- Gebruik van materiaal zoals yogamatjes en meditatiekussens
- Huurfiets voor 4 dagen en bagagevervoer op het eiland
- Toeristenbelasting
- Volledige begeleiding door YOGATERSCHELLING

 

Voor aanmelden klik hier en voor de pdf bijlage met alle informatie over dit arrangement klik hier. Zijn er vragen of even overleggen dan horen we het graag. We kijken er naar uit om er een fijn weekend van te maken!

 

Over Ons

YogaTerschelling biedt geheel verzorgde yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe aan. Met verblijf in een sfeervolle (hotel)accommodatie, sportieve yoga, ontspannende wandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een inspirerend en ontspannen weekend voor balans en vitaliteit. Intens genieten van zon, zee, strand, yoga, meditatie, massage en wellness.

Contact

Yogaterschelling
Oosterend 17c
8897 HW Oosterend Terschelling

Telefoon: 06-19.419.538

info@yogaterschelling.nl
www.yogaterschelling.nl
www.yogafestival.info
www.yogafestival.eu

Rek.nr : (IBAN) NL63 INGB 0007 3377 12
KvK nr: 32085191
BTW nr: NL181764179B02

Contactformulier

Name:

Email:

Message: