Schrijf in het gastenboek!


Je kijkt naar berichten 1 - 5 van 133

 

1 - September 2, 2018 6:51 pm

Naam:

Linda

Plaats:

Amsterdam

Reactie:

Wat een heerlijke zomervakantieweek heb ik gehad! Prachtige locatie, heerlijk eten, goede yogalessen en uitstekende en warme begeleiding.

Na een week met zoveel lichaamswerk was ik helemaal 'uit mijn hoofd'. Heel ontspannen en uitgerust weer naar huis.

Dank, dank, dank! Ik voel me bevoorrecht dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan.

 
 

2 - April 11, 2018 10:22 am

Naam:

Caroline

Plaats:

Amsterdam

Reactie:

Heel erg bedankt voor het heerlijke yoga/vitaliteitsweekend op Terschelling! Ik vond het een heel goed programma, met fijne yogalessen, wandelingen, fietsen, lekker eten, leuke mensen, mooie locatie en prettige en goede begeleiding. Ik heb er erg van genoten en ben echt tot rust gekomen.

 
 

3 - April 10, 2018 9:05 pm

Naam:

Nadine

Plaats:

Rotterdam

Reactie:

Heerlijk yoga/vitaliteitsweekend op Terschelling. Mooie locatie, lekker eten, goede bedden, fijne yoga en ook nog eens prachtig lenteweer! De activiteiten buiten vond ik een prettige afwisseling. Warme en gezellige begeleiding en de groep deelnemers was sociaal. Door het vrije karakter van het programma genoeg ruimte om je eigen keuzes te maken en goed tot rust te komen. Bedankt!

 
 

4 - April 10, 2018 11:50 am

Naam:

Folly Weening

Plaats:

Sneek

Reactie:

yogaweekend.. Voor mij een actieve wellness. afwisselend programma.mooie lokatie. Lekker eerlijk eten. Dat alles in een ontspannende sfeer. 👍

 
 

5 - Maart 9, 2018 12:07 am

Naam:

Eline Olthof-Le Mair

Plaats:

Den Haag

Reactie:

Geweldig weekend op Terschelling . Het weer, vorst, had impact op het programma en vastrijden, maar gaf een prachtige beleving terug. Warme begeleiding, mooie en warme bijeenkomsten, prachtige locatie, ook met warm onthaal. Het ontbrak aan niks, gaf veel meerwaarde en rust. Heb genoten!6

 
 

Je kijkt naar berichten 1 - 5 van 133


Schrijf in het gastenboek!